fbpx
Scroll Top

 

PRIJATELJI TURNIRA:
privredna-akademija
Univerzitet Privredna akademija
Univerzal the Home of Quality korice.cdr
Univerzal
mirex1
Mirex Doo Novi Sad
Podrum Džervin
Podrum Džervin
Prometej
Izdavačka kuća Prometej
ZORAN MILJEVIĆ
Subotica

Predivan vikend u Novom Sadu i kao i uvek odlična organizacija Turnira. Već nekoliko godina se vraćamo na ovaj turnir i nadamo se da će se tradicija nastaviti.

Devojke, svaka čast i da se vidimo dogodine.

Miodrag Tatić-Tale
Zrenjanin

Odlična organizacija Turnira. Osećaj je bio predivan, u smislu kako su se domaćini ophodili prema nama, takmičarima. Na svakom koraku pažnja, ljubaznost, dobrodošlica. Imao sam osećaj kao da sam član te teniske porodice. Rezultati su bitni ali u ovim okolnostima pali su u drugi plan jer je na prvom mestu bilo druženje. Dugogodišnji sam učesnik ovoga Turnira a trudiću se da i ubuduće budem deo ovog spektakla. Bože zdravlja.

Đorđe Krstić
Sremska Mitrovica

 Sve je bilo dobro organizovano i vi ste “podigli lestvicu” po pitanju gostoprimstva, što je po meni najvažnije. Druženje je na prvom mestu, a onda samo takmičenje. Poslednji Memorijal, zbog celokupne situacije,  nije možda merodavan za komentarisanje (nema kupanja na onoj vrućini ) ali je svakako bio dobro organizovan.

Dejan Ninković
Sremska Mitrovica

Ja mogu da kažem samo reči hvale, lepo i prijatno druženje, gostoprimljivi domaćini, odlična organizacija i pored vanredne situacije. Sigurno ću doći i sledeće godine.Veliki sportski pozdrav iz Sremske Mitrovice.

Joca Muratović
Sremska Mitrovica

Turnir je uvek dobro organizovan, zato što vi to radite SRCEM. Samo tako nastavite i puno pozdrava iz Srema.

Dragan Gladić
Zrenjanin

Želeo bih da pozdravim i da se zahvalim organizatorima turnira. Turnir je bio odlično organizovan i sve je proteklo super. Puno pozitivne energije i dobre atmosfere kako na terenu tako i na tribinama i restoranu. Prvi put sam učestvovao ove godine, ali očekujem da ću i narednih biti redovan ucesnik.

Puno pozdrava i samo tako nastavite.